Β. Καλοπήτας: Τη δυναμική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στα Δωδ/σα, κατέδειξε η επίσκεψη Ανδρουλάκη

Την δυναμική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και στα Δωδεκάνησα, κατέδειξε η επίσκεψη του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο την Κυριακή 13 Μαρτίου προμηνύοντας θετικές εξελίξεις για την παράταξη, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η ανταπόκριση του κόσμου κατά την περιοδεία του προέδρου του Κινήματος στην πόλη της Ρόδου και στις δημοτικές κοινότητες Αφάντου και Αρχαγγέλου ξεπέρασε τις προσδοκίες καταδεικνύοντας ότι η δυναμική του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα αποτυπωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις κάλπες, δίνοντας ξανά φωνή στα Δωδεκάνησα μέσα από την προοδευτική παράταξη στα έδρανα της Βουλής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες στα καταστήματα και στις καφετέριες που επισκέφθηκε συνοδευόμενος από συνεργάτες του και μέλη της παράταξης, ανταλλάσσοντας απόψεις για το μέλλον του Κινήματος και απαντώντας πρόθυμα στις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξη και τη θερμή υποδοχή και απηύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέων κομματικών οργανώσεων τον Απρίλιο την οποία χαρακτήρισε ως το πρώτο ουσιαστικό βήμα για τη  νέα αρχή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε τη Ρόδο δύο φορές στο τελευταίο τρίμηνο, σηματοδοτώντας το μεγάλο ενδιαφέρον του για τα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα