Μ. Ιατρίδη: Ξεκινούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου

Για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. να συνεχιστούν οι εργασίες για το νέο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου, εξέφρασε την ικανοποίησή της η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.

Ήδη, από τον Οκτώβριο του 2021 η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. είχε ενημερώσει για την θετική εξέλιξη της υπόθεσης, ύστερα από την τελευταία συνάντησή της με τον Υφυπουργό Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, παρουσία και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, Νίκου Διμέλη, ο οποίος με τις ενέργειές του είχε θέσει σε βασική προτεραιότητα την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου.

Ύστερα από την απόφαση αυτή, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

«Η Κυβέρνηση είναι δίπλα στα νησιά μας και τις ανάγκες τους. Η επανέναρξη των εργασιών για το νέο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων πρωτοβουλιών.

Όπως είχαμε ενημερωθεί, τόσο από τον αρμόδιο Υπουργό, Κώστα Καραμανλή σε συνάντηση που είχα μαζί του στη Ρόδο, τον Ιούνιο, όσο και από τον αρμόδιο Υφυπουργό, Γιώργο Καραγιάννη τον Οκτώβριο, τα θέματα που είχαν προκύψει σχετικά με την ολοκλήρωση του Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου είχαν επιλυθεί με αποτέλεσμα την εκ νέου συνέχιση των εργασιών.

Η ολοκλήρωση του σχολείου θα αναβαθμίσει το επίπεδο της παιδείας στον Αρχάγγελο και θα βοηθήσει στην περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής. Συνεχίζουμε, προσπαθώντας για το καλύτερο για τα νησιά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα