Η Χάλκη διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Κλιματική Αλλαγή «Πράσινο Έξυπνο Νησί»

Τα Best City Awards που διοργανώνει η BOUSSIAS υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις ανέδειξαν την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στη Θεατρική Σκηνή | Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το νησί της Χάλκης Χρυσό νικητή, για την πρωτοπορία, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία με την τιμή της ενέργειας να γίνεται δυσβάσταχτη.

​Οι λύσεις που έδωσε το νησί της Χάλκης με την δημιουργία του φωτοβολταϊκού πάρκου, έχοντας στο πλευρό της τους πολίτες, απέδειξε ότι το να τολμάς με βασικό μέλημα πάντα το κοινωνικό καλό, αξίζει το χρυσό βραβείο.
​Ο Δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος, στέλνει ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσους συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του 1⁰ GR – eco island της Ελλάδας και συγκεκριμένα:
στην Ελληνική Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό κ. Kyriakos Mitsotakis,
στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και τον Υπουργό κ. Κώστας Σκρέκας – Kostas Skrekas,
στην Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων υλών κα. Alexandra Sdoukou,
στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργος Χατζημάρκος,
στις διοικήσεις των εταιριών: ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, AKUO ENERGY, OMEXOM/Vinci Energies, CITROEN, ALD Automotive, Παπαστράτος, Σπυρόπουλος και VODAFONE.
Πολλά συγχαρητήρια στους Αντιδημάρχους κ. Vasilis Roussakis, κ. Makis Spiridis και κα. Aggeliki Voyiatzoglou για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς για την υλοποίηση του Project.
Ένα τεράστιο μπράβο στον Προεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Dimitris Fragakis και στους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Χάλκης, κ. Dimitris Aggelis κα. Garifalia Patrou, κ. Γιαννης Χειμωνεττος, κα. Veli Chrysa και κ. Antonis Fanarakis για τις ορθές αποφάσεις τους στα συλλογικά όργανα του Δήμου Χάλκης.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημοσίους και Ιδιωτικούς φορείς που στήριξαν έμπρακτα μια προσπάθεια ενός μικρού νησιού η οποία έχει 100% κοινωνικό πρόσημο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα