Ο Σάββας Διακοσταματίου έλαβε το «χρίσμα» του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου – Δεν ανατρέπεται η διαφορά από τη δημοσκόπηση

Ο Σάββας Διακοσταματίου θα είναι οριστικά εκείνος που θα αποτελέσει τον διάδοχο επικεφαλής της παράταξης του Φώτη Χατζηδιάκου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του realvoice995.gr και θα λάβει παράλληλα το «χρίσμα» για να σχηματίσει συνδυασμό ως υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου.

Γύρω στις 8.30 το βράδυ τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που παρήγγειλαν την διενέργεια δημοσκόπησης η οποία θα είχε κατά 50% βαρύνουσα σημασία στην ανάδειξη του νικητή ανάμεσα στους υποψήφιους Σάββα Διακοσταματίου και Μανώλη Σαββή, ενημερώθηκαν ανεπίσημα για το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με αυτό στην δημοσκόπηση προηγείται με μικρή διαφορά ο κ. Μανώλης Σαββής και ως εκ τούτου δεν είναι ικανή αυτή η διαφορά ώστε να ανατρέψει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, εκεί όπου ο κ. Σάββας Διακοσταματίου επικράτησε ξεκάθαρα.

Υπενθυμίζεται ότι στην διαδικασία της ψηφοφορίας που διεξήχθη σήμερα, επί συνόλου 245 ψηφισάντων μελών των παρατάξεων Κουσουρνά – Χατζηδιάκου, ο κ. Διακοσταματίου έλαβε 145 ψήφους και ο κ. Σαββής 95.

Πιθανότατα αύριο το πρωί αναμένεται να γίνουν γνωστά τα επίσημα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα