Αντ. Καμπουράκης: Τίποτα δεν είναι αδύνατον να συμβεί, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο

Το ανθρωπιστικό ζήτημα που προκύπτει από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ανέδειξε ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5.

Τόνισε ότι  τα τελευταία χρόνια η πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι  δεν υπάρχουν δεδομένα ούτε αυτονόητα, ότι όλα μπορούν να συμβούν και ότι θα πρέπει να είναι κανείς προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει κάθε ενδεχόμενο , ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Όσον αφορά τον τουρισμό, σημείωσε ότι οι κρίσεις διαμορφώνουν νέες  τάσεις και συνήθειες , φέρνοντας ως παράδειγμα την υγειονομική κρίση της διετίας  2020 – 2021, όπου τα νέα ζητούμενα των επισκεπτών για ασφαλείς διακοπές, έδωσαν τη δυνατότητα μεγαλύτερης διάχυσης του οφέλους στην τοπική οικονομία και κοινωνία.

Ωστόσο τόνισε ότι η Ρόδος σταδιακά θα πρέπει να στραφεί και σε άλλες δραστηριότητες πέραν του τουρισμού, για να μειώσει την εξάρτησή της από αυτόν, αξιοποιώντας και τις άλλες δυνατότητες που διαθέτει, όπως είναι ο πρωτογενής τομέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα