Χ. Μιχαλάκης: Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, η ανάγκη για ταξίδια και διακοπές είναι έντονη

Δεδομένο θεωρεί ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, Χρήστος Μιχαλάκης ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα επηρεάσει τις αφίξεις από Ρωσία και Ουκρανία.

Ωστόσο, ο αριθμός των αφίξεων  από τις δύο χώρες που πέρυσι, επί συνόλου 1.300.000 αφίξεων στη Ρόδο ήταν μόνο 40.000, δεν αποτελεί  ικανό μέγεθος για να επηρεάσει  την πορεία της προσεχούς  σαιζόν που προμηνύεται εξαιρετικά καλή.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Voice 99,5, οι χώρες από όπου η Ρόδος αντλεί το κύριο και μεγαλύτερο τουριστικό ρεύμα, δεν επηρεάζονται από τις εξελίξεις. Η σαιζόν θα ξεκινήσει κανονικά, στις αρχές Μαρτίου.

Συμφώνησε ότι η οικονομική κρίση λόγω του ενεργειακού θα επηρεάσει αναπόφευκτα τον οικογενειακό προϋπολογισμό  των Ευρωπαίων, ωστόσο εκτίμησε ότι θα υπερισχύσει η έντονη ανάγκη για ταξίδια, μετά από δύο χρόνια περιορισμών της πανδημίας. Και η Ρόδος έχει αποδείξει τόσο το 2020 όσο και το 2021 ότι είναι ένας ασφαλής προορισμός, γεγονός που θα αποτυπωθεί στις αφίξεις του προσεχούς καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα