Τεράστια η ανταπόκριση των Ροδιτών: Δύο τόνοι συγκεντρώθηκαν για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία

Συνεχίσθηκε και σήμερα, από φορείς, σχολεία, επιχειρήσεις, συλλόγους, σωματεία και ιδιώτες, με αμείωτο ρυθμό η προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στην αίθουσα του Ροδινιού για το δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Το υλικό που συγκεντρώνεται από την περασμένη Τρίτη, θα αποσταλεί με ευθύνη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου στην Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα και από κει στον τελικό αποδέκτη, στους Ουκρανούς πολίτες.

Ιδιαίτερα συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και αυτή τη φορά, που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να συνδράμουν στην πρωτοβουλία αυτή, θέλοντας να συμπαρασταθούν στο δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας. Μεμονωμένοι πολίτες, σύλλογοι, σωματεία, σχολεία, η Μητρόπολη κλπ. προσέφεραν τα είδη που χρειάζονται για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας, φθάνοντας σε όγκο περίπου τους δύο τόνους!

Όπως δήλωσε στον Real Voice ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου Γιώργος Τριάντος ήταν πέραν του αναμενόμενου η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, ευχαριστώντας τον καθένα για τη συμβολή του στην προσπάθεια, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στα παιδιά του Νηπιαγωγείου “Παίζω και Μαθαίνω” που μαζί με τα είδη που συγκέντρωσαν, στέλνουν και ζωγραφιά προς τα συνομήλικα παιδιά της Ουκρανίας, στέλνοντας το δικό τους συγκινητικό μήνυμα.

Παράλληλα ο κ. Τριάντος εξέφρασε και τις ευχαριστίες του προς τις δύο μεταφορικές εταιρίες της Ρόδου, καθώς ο κ. Ιωαννίδης και η κα Χατζημάρκου προσφέρθηκαν να μεταφέρουν αφιλοκερδώς το υλικό που θα αποσταλεί στην Αθήνα.

Την Δευτέρα θα συνεχισθεί το “πακετάρισμα” και των τελευταίων ειδών που συγκεντρώθηκε και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η αποστολή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα