Σύσκεψη στο Δήμο Λέρου για θέματα διαχείρισης εκτάκτων αναγκών στο ΚΥΤ

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκε η προϊσταμένη του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου Ευσταθία Χιλιαρχάκη και οι εκπρόσωποι της ΔΟΜ Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης, Στράτος Κιορογλανίδης και η Γεωργία Μήτσικα, με σκοπό να συζητηθούν θέματα διαχείρισης έκτακτης ανάγκης στη νέα δομή προσφύγων/μεταναστών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Διοικήτρια του ΚΥΤ Λέρου Φιλιώ Κυπριζόγλου, ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών Χριστόδουλος Έλληνας και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Παλαπουγιούκ, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα εκκένωσης και προστασίας των φιλοξενούμενων στο κέντρο, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης από φυσικές καταστροφές.
Ο Δήμαρχος Λέρου τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στον ανθρώπινο παράγοντα και αφού συζητήθηκαν εκτενώς τα σχέδια και οι τρόποι διαχείρισης δεσμεύτηκαν αμφότερα οι πλευρές να υπάρχει συνεργασία για την άμεση αντιμετώπιση όταν και αν απαιτηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα