Περήφανος για “Το Βήμα” των μαθητών ο Γ. Χατζημάρκος!

Με αφορμή την εξαιρετική παρουσίαση της Ρόδου στο κυριακάτικο «Βήμα» που κυκλοφόρησε ως ένθετο από τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία), ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος βράβευσε χθες τη συντακτική ομάδα της μαθητικής εφημερίδας “Το Βήμα της Ρόδου”.

Οι μαθητές σε ρόλο δημοσιογράφου-ρεπόρτερ επιμελήθηκαν 26 σελίδες σε μία καταπληκτική δουλειά με έρευνα και συνεντεύξεις.

Ο κ. Χατζημάρκος υπερήφανος για το εγχείρημα των παιδιών, σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
Πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε το εκδοτικό εγχείρημα μαθητών από νησιά μας, γιατί πιστεύουμε στην καθαρή ματιά και τη φλόγα των παιδιών. Το αποτέλεσμα, δικαίωσε τις εκτιμήσεις και μας έκανε πολύ περήφανους.
Χθες, είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στα γραφεία μας τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) που αποτέλεσαν την συντακτική ομάδα της μαθητικής εφημερίδας “Το Βήμα της Ρόδου” που κυκλοφόρησε ως ένθετο στην Κυριακάτικη εφημερίδα “Το Βήμα”.
Είχαν προηγηθεί, την χρονιά που πέρασε, τρεις ακόμα μαθητικές εφημερίδες, από το Καστελλόριζο, την Άνδρο και την Πάτμο.
Στο πρόσωπο του Διευθυντή του 3ου ΓΕΛ Ρόδου, Ανδρέα Μαρίνου, βραβεύσαμε το σχολείο, το διδακτικό προσωπικό που στήριξε και καθοδήγησε τα παιδιά με αγάπη.
Η βράβευση των παιδιών αυτών, είναι μία ελάχιστη πράξη αναγνώρισης της εξαιρετικής δουλειάς που έκαναν σε όλα τα θέματα που ανέπτυξαν στις 26 σελίδες της εφημερίδας που επιμελήθηκαν.
Η ζωντάνια τους και το πάθος τους, είναι το ισχυρότερο μήνυμα ότι υπάρχει ελπίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα