ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου: «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της τοπικής ΝΔ»

«Αντί να ενοχλείται η ΔΕΕΠ Δωδ/σου της ΝΔ από τις Ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ας προετοιμάζεται για την κοινωνική έκρηξη που προκαλεί η Κυβέρνησή της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου.

«Ενοχλείται» η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ από το κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωσή της που υπογράφει ο υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Δεν ξέραμε ότι οι βουλευτές μας χρειάζονταν τη συγκατάθεσή της πριν καταθέσουν Ερώτηση στη Βουλή ή ότι πρέπει να περάσουν από λογοκρισία για το ποια Ερώτηση είναι «ανούσια» και ποια όχι!

Αντί να διεκδικεί λύσεις για τα προβλήματα που βιώνουν οι νησιώτες, εξαιτίας της ανάλγητης Κυβέρνησής της, ενοχλείται που το κάνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Έχει δε το θράσος να βάλλει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του βουλευτή μας, Νεκτάριου Σαντορινιού,  που δεν ενέταξε τα αγροτικά εφόδια στο Μεταφορικό Ισοδύναμο, όταν η Κυβέρνησή της το Μεταφορικό Ισοδύναμο το έχει απαξιώσει εντελώς.

Προφανώς δεν γνωρίζει ότι η μεταφορά των αγροτικών εφοδίων επιδοτείτο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και δεν μπορούσε να υπαχθεί στο Μεταφορικό Ισοδύναμο. Όσα εξ’ αυτών δεν επιδοτούντο, ήταν ενταγμένα.

Δεν γνωρίζει ή μήπως σκοπίμως παραβλέπει η ΔΕΕΠ της ΝΔ ότι οι νησιώτες επιχειρηματίες δεν έχουν ακόμα πληρωθεί το Μεταφορικό Ισοδύναμο του α΄ εξαμήνου του 2021;

Δεν  γνωρίζει ή μήπως σκοπίμως παραβλέπει ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ κατήργησε το Μεταφορικό Ισοδύναμο στα καύσιμα στα μικρά νησιά και δεν το επέκτεινε στα μεγάλα, όπως είχε προβλεφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για το Σεπτέμβριο του 2019, με αποτέλεσμα οι νησιώτες να πληρώνουν πανάκριβα τη βενζίνη;

Όσο για τους αγρότες, που τόσο κόπτεται η ΔΕΕΠ της ΝΔ, μήπως να έκανε τον κόπο να ρωτούσε την Κυβέρνησή της γιατί δεν ενεργοποιεί το νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποζημίωση των αγροτών από τις καταστροφές που υφίστανται από τα ελάφια;

Θα αναφωνούσαμε «ΕΛΕΟΣ» από τα ψεύδη που χρησιμοποιεί για να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά έχει αποδείξει τόσο αυτή όσο και η Κυβέρνησή της ότι δεν επιδεικνύουν κανένα έλεος για τους πολίτες.

Βιώνει άλλωστε ο ελληνικός λαός την αναλγησία τους τόσο στην υγειονομική κρίση, όσο και στην κρίση της ακρίβειας και της ενέργειας.

Ας μην ανησυχεί η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ για την τύχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ας αρχίσει να ανησυχεί για το κόμμα της και την επικίνδυνη πορεία του, που προκαλεί εξαθλίωση και φτώχεια στην κοινωνία, που λυμαίνεται δημόσιο χρήμα, που ιδιωτικοποιεί τα πάντα εξυπηρετώντας «κολλητούς».

Υ.Γ.   Όσο για τους «κυρίους της Αριστεράς» στους οποίους κάνει υποδείξεις ο συντάκτης του κειμένου, καλό είναι στην επόμενη ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ,  να θυμηθούν ότι υπάρχουν και γυναίκες. Όχι μόνο στην Αριστερά, αλλά στην πολιτική ζωή της χώρας γενικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα