Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ και συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

  1. Στήριξη στην κινητοποίηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου στις 2 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη, στην οποία καλούμε όλα τα σωματεία της δύναμης του Ε.Κ.Ρ να λάβουν μέρος και να τη στηρίξουν.
  2. Να κατατεθεί η πρόταση προς τη Γ.Σ.Ε.Ε για την κάλυψη των εξόδων για την ένταξη των σωματείων-μελών του Ε.Κ.Ρ στο ΓΕ.ΜΗ.ΣΩ.Ε εφόσον τελεσιδικήσει η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και η απόφαση δεν είναι θετική.
  3. Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα, μέτρα τα οποία θα ελαφρύνουν το κόστος διαβίωσης των εργαζομένων όπως την κατάργηση των φόρων στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ και των καυσίμων.
  4. Λόγω της αύξησης των αιτημάτων των σωματείων-μελών μας για παραχώρηση γραφείων στο χώρο του Ε.Κ.Ρ, αποφασίστηκε στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο να παρθεί απόφαση ότι στα γραφεία που στεγάζονται στο ισόγειο θα φιλοξενηθούν τουλάχιστον δύο (2) σωματεία.
  5. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας που θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη και τις ζωές αθώων ανθρώπων στο βωμό του κέρδους που μακροχρόνια θα επηρεάσουν όλη την ανθρωπότητα με δυσάρεστες εξελίξεις για όλους μας.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα