Στη Ρόδο ο Ν. Ανδρουλάκης για τον εορτασμό της 74ης επετείου από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Την Κυριακή 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο νομό μας, για την 74η επέτειο από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.

Τα Δωδεκάνησα ήταν η τελευταία περιοχή που ενσωματώθηκε στον εθνικό κορμό, μετά από αγώνες και θυσίες των προγόνων μας, έπειτα από επτά αιώνες σκλαβιάς.

Στη Ρόδο θα βρίσκεται για τις εκδηλώσεις ο Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα φθάσει το πρωί αεροπορικώς στο νησί. Θα παραστεί στη Δοξολογία στον Ι.Ν. του Ευαγγελισμού, στην κατάθεση στεφάνων και στην παρέλαση, ενώ αμέσως μετά με βάση το πρόγραμμα που οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο, ο κ. Ανδρουλάκης θα περπατήσει στο κέντρο της πόλης για να συνομιλήσει με τους πολίτες και στη 1.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το χωριό Αφάντου, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ θα είναι ο Αρχάγγελος περίπου στις 2.30 μ.μ., ενώ στη συνέχεια θα γευματίσει σε εστιατόριο στα Στεγνά και στις  6 το απόγευμα θα αναχωρήσει από το νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα