Σειρά συναντήσεων στην Πάτμο πραγματοποίησε ο βουλευτής Γιάννης Παππάς

Το νησί της Πάτμου επισκέφτηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς όπου είχε σειρά επαφών για ζητήματα του νησιού.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου και τον Διοικητή του Λιμεναρχείου Πάτμου, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεχή υπηρεσία τους και την καλλιέργεια του αισθήματος ασφαλείας και σιγουριάς στα νησιά μας.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Πάτμου, Λευτέρη Πέντε και τον Αντιδήμαρχο, Νίκο Κουτούζο,  για τα ζητήματα του νησιού, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Επίσης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Πάτμου, τον οποίο ενημέρωσε για την πορεία της επίλυσης των  προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας.

Είχε την ευκαιρία να συναντήσει μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού, με τα οποία συζήτησε τα θεματα του κλάδου, ενώ συνομίλησε με  πλήθος από κατοίκους και επιχειρηματίες,  για την επερχόμενη τουριστική σεζόν.

Σημειωτέον, πως ο κύριος Παππάς εκκίνησε τις διαδικασίες για την αναβάθμιση της Πατμιάδας Εκκλησιαστικής Σχολής, ενημερώνοντας τους αρμόδιους φορείς για την ιστορία της Σχολής και τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για την κοινωνία, τον πολιτισμό και τη Θρησκεία μας η λειτουργία της.

Παράλληλα, προχωράει από την Περιφέρεια Αιγαίου το έργο συντήρησης του οδικού δικτύου Πάτμου, προϋπολογισμού περίπου 1.540.000€, γεγονός για το οποίο ο Βουλευτής συνεχάρη τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τους συνεργάτες του για την πρόοδο των έργων στο νησί.

Ο κ. Παππάς συνεχίζει τις επισκέψεις του στα νησιά της Δωδεκανήσου δίπλα στους νησιώτες και στα ζητήματα που ανακύπτουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα