Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες στη Λέρο: Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Δήμαρχος

Με επείγουσα ενημέρωση από το Γραφείο Δημάρχου Λέρου Μιχάλη Κόλια, εφιστάται η προσοχή των συνδημοτών του στις τηλεφωνικές απάτες, δεδομένης της έξαρσης των περιστατικών που καταγράφονται τον τελευταίο χρόνο, με εξαπάτηση αρκετών ανυποψίαστων πολιτών και προκειμένου ν’ αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα με νέα θύματα στα “δίχτυα” των επιτήδειων.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:
“Σας κάνουμε γνωστό, ότι τις τελευταίες ώρες καταγράφονται στο Δήμο Λέρου απόπειρες εξαπάτησης πολιτών με τη μέθοδο της τηλεφωνικής απάτης, από επιτήδειους που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα, ζητώντας ατομικά στοιχεία και τραπεζικούς λογαριασμούς.
Παρακαλούμε, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην δίνετε το παραμικρό στοιχείο και να απευθύνεστε άμεσα στην αστυνομία”.
Άλλωστε συνεχώς και η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει και προειδοποιεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να μην αναφέρουν προσωπικά τους στοιχεία ή κωδικούς για χρηματικές συναλλαγές….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα