Με τον Δήμαρχο Λέρου συναντήθηκε ο Β. Υψηλάντης

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλhς Υψηλάντης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Λέρου Μανώλη Πιταροκοίλη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δ.Σ Μαρία Παπαφώτη, οι Αντιδημάρχοι Μαριέττα Κανάρη, Νεκτάριος Μπίλλης, Καστής Δημήτριος και ο Αναστάσιος Τσακυριός, οι Πρόεδροι Λιμενικού Ταμείου και ΔΟΠΑΙΣΑΠ  Κοκκώνης Νεκτάριος και ο Κυριάκος Γρεκός, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Παλαπουγιούκ και ο Πρόεδρος Αλιέων Λέρου Χρήστος Τσακυριος.
Ο Δήμαρχος Λέρου κ Κόλιας αφού καλωσόρισε τον κ. Υψηλάντη τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση του στην επίλυση προβλημάτων του νησιού μας και παράλληλα συζητήθηκαν έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη όπως και προτάσεις που έχουν κατατεθεί σε αρμόδια Υπουργεία, για τα οποία δεσμεύτηκε ο κ. Βουλευτής ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση τους.
Τέλος, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Αλιέων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και συμφώνησαν από κοινού να εργαστούν για την εξεύρεση λύσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα