Προβληματισμός στην παράταξη Χατζηδιάκου – Αγαπητός Πάλλας: Δεν μπορεί να πηγαίνουμε στις δημοτικές εκλογές χωρίς σχέδιο (ΗΧ)

Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στα στελέχη της δημοτικής παράταξης του Φώτη Χατζηδιάκου «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Αγαπητός Πάλλας, με βάση την ενδεχόμενη κάθοδο του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές και πώς θα πορευθεί η παράταξη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

της Νατάσας Παμπρή

«Δεν μπορεί να πηγαίνουμε στις εκλογές χωρίς σχέδιο καθότι υπάρχει αναβρασμός και προβληματισμός στα στελέχη για το τι μέλλει γενέσθαι με την παράταξη», δήλωσε ο κ. Πάλλας. Πρόσθεσε ότι ορίσθηκε μία Επιτροπή αποτελούμενη από τον ίδιο και τους κυρίους Δημήτρη Ζαννετούλη και Γιάννη Κορωναίο, ώστε να κληθούν όλα τα στελέχη που συμμετείχαν στην παράταξη στις δημοτικές εκλογές του 2019 προκειμένου να γίνει μία συνάντηση το επόμενο χρονικό διάστημα και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Επιπλέον ο Αγαπητός Πάλλας σημείωσε ότι θα δοθεί χρόνος πριν την έναρξη των διεργασιών μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για τις βουλευτικές εκλογές, προκειμένου να ξεκαθαρισθεί αν ο Φώτης Χατζηδιάκος θα είναι υποψήφιος βουλευτής ή θα διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο Ρόδου.

Αναλυτικότερα, όπως επισήμανε:

“Αυτή την εποχή υπάρχει ένας αναβρασμός, ένας προβληματισμός στελεχών που ανήκουν στην παράταξή μας τι μέλλει γενέσθαι για την πορεία της παράταξης στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Υπήρχε λοιπόν μία συνάντηση της μειοψηφίας με επικεφαλής τον Φώτη Χατζηδιάκο, συζητήσαμε το θέμα, ορίστηκε μία επιτροπή με εμένα, τον Δημήτρη Ζαννετούλη και τον Γιάννη Κορωναίο. Μέσα από αυτή την επιτροπή θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε και να καλέσουμε όλα τα στελέχη μας τον τελευταίο χρόνο που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές, ούτως ώστε να δούμε πως θα προχωρήσουμε και τι σκοπό έχει ο καθένας από μας που συμμετέχει στα κοινά για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα το πάμε, δεν βιαζόμαστε καθόλου, θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε σωστά τους συναδέλφους όλους τους εκλεγμένους και μη που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια και να γίνει μία συνάντηση το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να συζητήσουμε για την πορεία για τις δημοτικές εκλογές. Δεν κρύβω ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία και προβληματισμός σε πολλά στελέχη τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανακοινωθεί τα ψηφοδέλτια κανενός κόμματος. Άρα δεν χρειάζεται βιασύνη, μπορούμε να κάνουμε λίγο υπομονή, να δούμε τις ανακοινώσεις των κομμάτων σχετικά με τα ψηφοδέλτια, καμιά φορά στην πολιτική αλλάζουν γρήγορα πολλά πράγματα, να δούμε λοιπόν την ανακοίνωση τους και να δούμε εάν μέσα στο ψηφοδέλτιο (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) είναι και ο Φώτης Χατζηδιάκος, που πιστεύω ότι θα είναι, αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις τις προθέσεις της κεντρικής σκηνής. Αυτό θα περιμένουμε, εμείς θα προχωρήσουμε όμως και θα ενημερώσουμε τα στελέχη μας να γίνει αυτή η συνάντηση στο χρόνο που θα συμφωνήσουμε όλοι τις επόμενες μέρες.

Μπορεί να μην πάρουμε και αποφασίσεις, να μιλήσουμε και να δούμε πώς πορευόμαστε για τις επόμενες δημοτικές εκλογές όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν. Γιατί δεν σας κρύβω ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία, υπάρχει ένας προβληματισμός πως πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το νησί, δεν είναι μόνο οι επόμενες εκλογές, δεν είναι μόνο να κερδίσεις τις εκλογές, αλλά πως θα διαχειριστείς το νησί. Δυστυχώς βλέπουμε πράγματα τα οποία δεν είναι ορθά σε ότι αφορά την διαχείριση των Κοινοτήτων, αλλού λειτουργούν διαφορετικά, δεν υπάρχει ίση μεταχείριση όλων των Κοινοτήτων, σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Πάλλας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα