Πρόταση Κόνσολα στο ΥΠΠΟ για κατασκευή ελαστικού τάπητα στίβου στο δημοτικό γήπεδο Καρπάθου

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού θα προχωρήσει στην αξιολόγηση της πρότασης για την κατασκευή ελαστικού τάπητα στίβου στο δημοτικό στάδιο Καρπάθου, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, όπως αναφέρει σε γραπτή του απάντηση προς τον Βουλευτή Δωδεκανήσου, Μάνο Κόνσολα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κόνσολας είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και σχετική πρόταση, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο έργο θα δώσει τη δυνατότητα στο νησί να φιλοξενήσει αγώνες στίβου μεγάλης εμβέλειας, όπως είναι οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου, ενώ θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στο νησί αλλά και στην βελτίωση των συνθηκών άθλησης της νεολαίας.

Με δεδομένο ότι το κόστος του συγκεκριμένου έργου δεν είναι απαγορευτικό (υπολογίζεται σε 330.000 περίπου ευρώ)  υπάρχει αισιοδοξία για τη χρηματοδότηση και ένταξη του έργου στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Αξίζει, επίσης, να τονιστεί ότι έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ  και το έργο για την προμήθεια χλοοτάπητα και διαφόρων υλικών στο δημοτικό στάδιο Καρπάθου συνολικού προϋπολογισμού 599.874,80€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα