Ποια θέματα συζητήθηκαν στη συνάντηση του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Τ. Σπανό (ΗΧ)

Με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση για θέματα που απασχολούν το Σύλλογο ενοικιαζομένων αυτοκινήτων “Ο Ήλιος” που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών Τάσου Σπανού, μίλησε στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στέργος Γιαννάς.

της Νατάσας Παμπρή

Στη συνάντηση, από πλευράς του Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, η προϊσταμένη προσόδων Μαρία Τρουλάκου και εκπρόσωπος της ελεγχόμενης στάθμευσης Μιχάλης Αντιφιλιώτης ενώ από πλευράς συλλόγου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Στέργος Γιαννάς, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Κορφιάτης, η ταμίας Μαριέτα Διάκου και η γραμματέας Ζωή Ξετρίχη. Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διευθέτηση του θέματος που αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση και στην εξεύρεση λύσης σχετικά με τη στάθμευση των αυτοκινήτων στο πάρκινγκ του λιμανιού της Ακαντιάς.

Όπως τόνισε ο κ. Γιαννάς:

“Μιλήσαμε για όλα τα προβλήματα του κλάδου, τα οποία έχουν να κάνουν με τον Δήμο, βρήκαμε τη “μαγική” λύση με τα πρόστιμα τα οποία μας ταλαιπώρησαν τόσα χρόνια αδίκως και πλέον θα προσκομίζουμε το μισθωτήριο συμβόλαιο και θα διαγράφεται η κλήση εις βάρος μας. Από τους ξένους ότι στοιχεία και να πάρουμε το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να εισπράξει τα πρόστιμα. Με τους χώρους στάθμευσης και τα υπόλοιπα, π.χ. τις σημάνσεις που έχουμε πει ότι το λιμάνι της Ακαντιάς που να λέει “Λιμάνι Ακαντιάς” δεν υπάρχει. Μας διαβεβαίωσε ο κ. Σπανός ότι θα το προχωρήσει, είναι ντροπή να έρχεται από την ανατολική πλευρά ο πελάτης, να βλέπει αυτό το χάλι που υπάρχει εκεί πέρα και παρά ταύτα θέλεις να τον κατευθύνεις κάπου και να μην έχεις μία επιγραφή.

Από το 2021 το έχουμε συζητήσει αυτό και μόνο στα λόγια μείναμε. Ο κ. Σπανός καταλαβαίνει επειδή είναι και του κλάδου, δεν μας κάνει χάρη. Είναι μία επιτακτική ανάγκη γιατί ο κόσμος που εργάζεται και ο κόσμος που έχει καταστήματα, ο επιχειρηματικός κόσμος πρέπει να ενισχύεται όσο το δυνατόν περισσότερο, δεν πρέπει τα λεφτά ο πελάτης να τα παίρνει πίσω που έχει φέρει για να ξοδέψει επειδή κάποιοι επιτήδειοι βολεύονται για την πάρτη τους, να παρκάρουν αυτοί και ο πελάτης να μη βρίσκει χώρο να σταθμεύσει πουθενά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Συλλόγου ενοικιαζομένων αυτοκινήτων Ρόδου.

“Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα”, σύμφωνα με τον κ. Σπανό, “έγινε ανταλλαγή απόψεων και τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, γιατί δρομολογήθηκαν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και αρκετά χρόνια τον κλάδο”. Καταλήγοντας ο κ. Σπανός επισήμανε: “Για την δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη η συνεργασία με κάθε επιχειρηματικό σύλλογο είναι σημαντική και η στήριξη δεδομένη, αφού η εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων παίζει σημαίνοντα ρόλο στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και συμβάλλει ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα