Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Αιμοδοτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5

Μετά από μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο 7 μηνών φτάσαμε το περασμένο Σάββατο (15/5/2023) στην τελική φάση του 8ου Αιμοδοτικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ)

Στο γήπεδο FAIR PLAY MINI SOCCER, στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, οι ομάδες που αναμετρήθηκαν στον μικρό τελικό ήταν τα «Τσεκούρια» με τους «Αιμοδότες», με νικητή τους δεύτερους και στο μεγάλο τελικό οι «Θεσσαλοί» με τα «Κλεφτόπουλα» του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ρόδου όπου νικητές αναδείχθηκαν οι πρώτοι.

Διαιτητές των αγώνων ήταν οι κ.κ. Ηλίας Βασιλαράκης, Γιάννης Χαλκιάς και Κοσμάς Σταματάκης.

Πριν από κάθε αναμέτρηση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη Τσαμπίκου Νικολή, Προέδρου του Α.Ε.Ρ.Α. και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΔΙΑΓΟΡΑ, Ντίνου Δοξόπουλου.

Καλύτερος παίκτης (MVP) του τουρνουά αναδείχθηκε ο παίκτης της ομάδας των Θεσσαλών, κ. Μάκης Συμεωνίδης.

Μετά από σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου κ. Βασίλη Α. Νικολή έγιναν οι απονομές των μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες της κατάταξης (Θεσσαλοί, Κλεφτόπουλα και Αιμοδότες) και των κυπέλλων στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα (Θεσσαλοί και Κλεφτόπουλα).

Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, η εκπρόσωπος του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ, κα Κωνσταντίνα Παππά, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φιλήμων Νικολάου, ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Τουρνουά, Μάνος Τριαλώνης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αντώνης Νικολάου και οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Λίτσα Φτακλάκη, Κατερίνα Βολονάκη και Γιάννης Χαλκιάς.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου ευχαριστεί τις ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά και στήριξαν μέχρι το τέλος την διοργάνωση. Συγκεκριμένα ευχαριστεί τις ομάδες : BATTERY ENERGY TEAM, PRO REZILUTION, RFC, ROYAL FIT, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΡΟΔΟΥ, ΛΑΣΠΕΣ, ΜΕΘΑΝΙΩΤΕΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΡΟΔΟΥ και ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ καθώς και τις ομάδες που αποχώρησαν νωρίτερα Αστέρας Πλακερών, PAVO, Νοσοκομείο Ρόδου, Ασγούρου FC και Estrella.

Επίσης θερμές ευχαριστίες εκφράζει στους χορηγούς μας : SISSITIO RESTAURANT, Andreas Studios, Πεύκοι Ρόδου, JK NAIL BAR+HAIR, FAIR PLAY ARENA και ΒΑΠ και όλως ιδιαιτέρως το κ. Φώτη Καλαφάτη και τον εξαιρετικό μας φίλο κ. Μπάμπη Μαρνέρα για τις φωτογραφίες του.
Το τουρνουά διεξάγεται με στόχο και σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων Φορέων και Συλλόγων του νησιού μας για την διάδοση της ιδέας της αγάπης, της αλληλεγγύης και της εθελοντικής αιμοδοσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα