Στη μνήμη του Δημήτρη Τσοπανάκη ο 76ος τελικός κυπέλλου Δωδεκανήσου

Στη μνήμη του Δημήτρη Τσοπανάκη θα είναι αφιερωμένος ο 76ος τελικός του κυπέλλου της Δωδεκανήσου ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Παράλληλα, θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τσαμπίκου Νικολή ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

«Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου Προπονητών, Αρχηγών και ενός Εκπροσώπου από κάθε ομάδα, για τον 76ο Τελικό Κυπέλλου Δωδεκανήσου, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΔ.

Ο 76ος Τελικός Κυπέλλου Δωδεκανήσου, περιόδου 2022-2023, αφιερώνεται στη μνήμη του Δημήτριου Τσοπανάκη.

Θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του προέδρου της Α.Ε.Ρ. ΑΦΑΝΤΟΥ, Τσαμπίκου Νικολή.

Το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει η Διοργανώτρια στους φιναλίστ, στους Διαιτητές, στους Παρατηρητές Αγώνα και Διαιτησίας, στην Επιτροπή Διαιτησίας και στους εκπροσώπους ΜΜΕ, δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως επίσης και το τελετουργικό πριν την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου.

Δεν θα αποσταλούν ονομαστικές προσκλήσεις (σε επισήμους) για τον 76ο Τελικό Κυπέλλου Δωδεκανήσου, η πρόσκληση στους επισήμους είναι ανοικτή, να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Τελικό Κυπέλου Δωδεκανήσου περιόδου 2022-2023.

Την ημέρα του τελικού, τα εισιτήρια του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, θα διατίθενται από τις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου (γενική είσοδος 5€)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα