Μαρία Τζιρίτα στον RV: “Ζήσε την ζωή σου κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Το λέμε αλλα δυστυχώς δεν το κάνουμε” (audio)

“Ζήσε την ζωή σου κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Το λέμε αλλα δυστυχώς δεν το κάνουμε”. Μίλησε στον RV και την Νατάσα Ράγιου η γνωστή συγγραφέας Μαρία Τζιρίτα, με αφορμή το νέο της βιβλίο “Ο ΕΛΒΕΤΟΣ”, που ξετυλίγει την συναρπαστική αληθινή ιστορία του Ελβετού Βέρνερ Γκέρμπερ, που έκανε το Τολό και την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Γεννήθηκε στη Ζυρίχη, έζησε στο παλάτι του αυτοκράτορα της Αιθιοπίας, ερωτεύτηκε βαθιά και αγιάτρευτα, έκανε την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του. Η μοίρα τού φέρθηκε σκληρά αλλά αυτός πάλεψε για μια δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία. Ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο έντονα συναισθήματα η ζωή του. Πολλοί και σημαντικοί οι συνταξιδιώτες του.

Ήταν ο Βέρνερ Γκέρμπερ, ο άνθρωπος που σημάδεψε όχι μόνο τη ζωή μιας γυναίκας, αλλά κι ενός τόπου ολόκληρου, διαμορφώνοντας την Ιστορία του. Ήταν Ο ΕΛΒΕΤΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα