Ο Γιώργος Χατζημάρκος, επικεφαλής της ομάδας έργου της ΕΝΠΕ για θέματα Χωροταξίας, Δημοσίων Έργων και Μεταφορών

Συνεδρίασε την Παρασκευή  το νέο ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, όπου αποφασίστηκε η σύνθεση και η στελέχωση των 13 θεματικών Περιφερειακών Επιτροπών της ΕΝΠΕ.

Στις νέες οκταμελείς επιτροπές θα συμμετέχουν 104 μέλη: 91 Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι  καθώς και οι 13 Περιφερειάρχες.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου,  Γιώργος Χατζημάρκος ανέλαβε επικεφαλής της ομάδας έργου για θέματα Χωροταξίας, Δημοσίων Έργων και Μεταφορών.

Σε δήλωσή του, αναφέρει:

“Στην Ενωση Περιφερειών Ελλάδος, χθές, στην πρώτη τακτική συνεδρίαση της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.
Με στόχους ξεκάθαρους, σχέδιο και δουλειά που ήδη ξεκίνησε. Με τους τομείς έργου να συμφωνούνται και κάθε Περιφερειάρχη να αναλαμβάνει συγκεκριμένη ομάδα εργασίας.
Την ομάδα έργου στα θέματα Χωροταξίας, Δημοσίων Εργων και Μεταφορών, μου εμπιστεύθηκαν οι συναδέλφοι και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.
Τα χρόνια που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να φροντίσουμε να διασφαλίσουν την σταθερά ανοδική πορεία του τόπου μας και μέσα από την δουλειά μας να αποδείξουμε, για μια ακόμη φορά, οτι η δύναμη των Περιφερειών είναι δύναμη των πολιτών”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα