Μ. Αλακιώτου-Ανθοπούλου: Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Χατζημάρκο με εμπνέει και με συναρπάζει (audio)

Η συνεργασία μου με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο με συναρπάζει, δήλωσε στον Real Voice 99.5 η κα Μαριτάνα Αλακιώτου-Ανθοπούλου μιλώντας στη Ρένα Παυλάκη, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της, στο πλευρό του, με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

“Η συνεργασία μου μαζί του, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει. Με εμπνέει αυτός ο άνθρωπος. Ο Γιώργος Χατζημάρκος απέδειξε ότι το “δε γίνεται, δεν υπάρχει”. Θέλω όπου μπορώ να βοηθήσω την περιφερειακή ομάδα που είναι ήδη επιτυχημένη”, τόνισε χαρακτηριστικά η κα Αλακιώτου Ανθοπούλου, περιγράφοντας την πολύχρονη συνεργασία τους και την υποψηφιότητά της.

Ευχαρίστησε μάλιστα τον κόσμο για τα δεκάδες μηνύματα που έχει λάβει από την ημέρα που ανακοινώθηκε το όνομά της για τις περιφερειακές εκλογές.

Παλαιότερα η κα Αλακιώτου-Ανθοπούλου ήταν ξανά υποψήφια στο πλευρό του κ. Χατζημάρκου, όπως και με τον Γιώργο Γιαννόπουλο.

Είναι φιλόλογος αγγλικής γλώσσας, επιχειρηματίας, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και υπεύθυνη του έργου γαστρονομίας Aegean Cuisine.

Βιογραφικό

Η Μαριτάνα Αλακιώτου Ανθοπούλου είναι φιλόλογος αγγλικής γλώσσας, επιχειρηματίας, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και υπεύθυνη για το Aegean Cuisine καθώς και Μέντορας του Ευρωπαϊκού Δικτύου Μεντόρων για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα.

Γεννήθηκε στον Πειραιά, Πασαλιμάνι το 1961 από γονείς με καταγωγή από Δωδεκάνησα, Ρόδο-Αστυπάλαια. Είναι παντρεμένη με τον Μισαήλ Ανθόπουλο Οικονομολόγο – Πράκτορα Ασφαλιστικών Εταιρειών και έχει δύο παιδιά τον Γιάννη, Υποπλοίαρχο του ΕΝ και την Όλγα, Οικονομολόγο.

Σπούδασε Αγγλική γλώσσα και φιλολογία στην Αγγλία, Sussex.  Είναι μόνιμη κάτοικος Ρόδου από το 1985 με Κέντρα Ξένων Γλωσσών σε Λάρδο, Λίνδο, Κάλαθο, Αρχάγγελο, Μαλώνα, Μάσσαρι, και Ρόδο, όπου αγάπησε και γνώρισε ανθρώπους του μόχθου, της φιλοξενίας της προσφοράς.

Ως Nαυτοδηγός και μετά Στέλεχος του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών στον Πειραιά έμαθε να προσφέρει στα κοινά από νεαρή ηλικία.

Είναι Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, έχοντας διατελέσει ως εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και Γενική Γραμματέας της.

Διετέλεσε Οικονομική Επόπτης του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών Ελλάδος, Μέλος του ΔΣ ΝΕΛΕ, Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Δωδεκανήσου και Πρόεδρος της Επιτροπής Δελτίου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου «Η 12νησος των Επιχειρήσεων».

Έχει διατελέσει Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Δωδεκανήσου για 8 χρόνια και Πρόεδρος του επί οκτώ χρόνια με αξιοσημείωτη δράση. Υπήρξε Μέντορας του Ευρωπαϊκού Δικτύου Μεντόρων για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα.

Έχει διατελέσει Έφορος εξετάσεων Palso, Εκπρόσωπος Γραφείου Εκπαίδευσης, Συντονίστρια Εξετάσεων Δωδεκανήσου, Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, Μέλος του ΔΣ του Ταμείου Αρωγής της ΠΟΙΦΞΓ, Μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας του Δήμου Ροδίων, Πρόεδρος και Μέλος Σχολικών Επιτροπών, Μέλος του ΔΣ Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΑΙΘΩΝΑΣ» Αρχαγγέλου Μέλος του ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βενετοκλείου Γυμνασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα