Λειψοί: Σε “συναγερμό” από τα κρούσματα κορωνοϊού το νησί -Ματαιώνει ο Δήμαρχος τις εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης

42 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού καταγράφονται στο νησί των Λειψών, με την κατάσταση να έχει ανησυχήσει τη δημοτική αρχή που αναγκάζεται ως εκ τούτου να ματαιώσει τις εκδηλώσεις εορτασμού για την επέτειο της Ενσωμάτωσης την προσεχή Κυριακή 13 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εορτασμός της 7ης Μαρτίου επειδή συνέπεσε με την Καθαρά Δευτέρα, μετατέθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου και με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Εσωτερικών, για την προσεχή Κυριακή.

Ο Δήμαρχος του νησιού Φώτης Μάγγος σε ανακοίνωσή του τονίζει:

Λόγω ανίχνευσης μεγάλου αριθμού (42 μέχρι αυτή τη στιγμή) κρουσμάτων της νόσου Covid-19 στο νησί μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΗΡΩΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΤ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα