Κλειστό τμήμα της Επαρχιακής Οδού από την Δ/νση Τεχνικών Έργων

Ενημερώνουμε το κοινό, ότι στο πλαίσιο εκτέλεσης από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, εργασιών αποκατάστασης οδοποιίας προς αντιμετώπιση τελείως εκτάκτων περιστατικών, από Τρίτη 15/03/2022, εφαρμόστηκε επί της Επαρχιακής Οδού Καλαμώνας – Ψίνθος, στη χιλιομετρική θέση (Χ.Θ.) 8+000 αυτής (λίγο μετά την κοιλάδα Πεταλούδων), αποκλεισμός και των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας για μήκος περί των 120 μ. έως την Χ.Θ. 8+120 (πριν την Ιερά Μονή Καλόπετρας). Η κυκλοφορία των οχημάτων από Παραδείσι προς Ψίνθο και από Κάμειρο προς Ψίνθο διεξάγεται μέσω Δαματριάς – Μαριτσών και από Ψίνθο προς Κάμειρο ή Παραδείσι μέσω Μαριτσών – Δαματριάς.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή στα εφαρμοζόμενα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας και εργοταξιακής σήμανσης καθώς και στις τυχόν υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας της αναδόχου εταιρείας.
Η ημερομηνία επανακυκλοφορίας του εν λόγω οδικού τμήματος θα γνωστοποιηθεί με νεότερο δελτίο τύπου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας καθώς και για την υπομονή σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα