Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Γ. Χατζημάρκος: Η πρωτοβουλία TUI CO-LAB είναι εδώ για να στηρίξει και τον κλάδο της εστίασης και τον πράσινο μετασχηματισμό της

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με το Σωματείο Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Ρόδου.

Με εκπροσώπους του Σωματείου Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Ρόδου συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου. Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Γραμματέας του Σωματείου, Σταύρος Ζουρούδης, το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου υπεύθυνος για τη δυτική Ρόδο, Ευάγγελος Τατάκης και το μέλος του Δ.Σ. υπεύθυνος για τη Μεσαιωνική πόλη, Ιωάννης Χατζηκέλης, παρουσία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Ευστρατίου, συζητήθηκαν όλα τα θέματα του κλάδου και ο σχεδιασμός για την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Ο Περιφερειάρχης, αρχικά, χαιρέτισε τη διεύρυνση του Σωματείου, που αγκαλιάζει πλέον και τα συναφή επαγγέλματα σε μια ολοκληρωμένη εκπροσώπηση του κλάδου της εστίασης. Αμέσως μετά αναφέρθηκε στην ευκαιρία “TUI CO-LAB” και στις δυνατότητες που αυτή και οι εξ αυτής πόροι παρέχουν στον κλάδο για την πράσινη ανάπτυξη. «Στηρίζουμε τον πράσινο μετασχηματισμό του κλάδου και σας καλούμε να πραγματοποιήσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα μια συνάντηση εργασίας, για να συνθέσουμε το πλάνο και τον χάρτη αξιοποίησης της πρωτοβουλίας TUI COLAB και των πόρων της προς όφελος της εστίασης, με σχέδιο, με πράξεις, με συγκεκριμένα εργαλεία» τόνισε προς το Σωματείο ο Περιφερειάρχης απευθύνοντάς τους τη σχετική πρόσκληση.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας για ένα δυναμικό άνοιγμα νωρίτερα από ποτέ, με την αμοιβαία δέσμευση-Περιφέρεια και Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου-να σχεδιάσουν από κοινού και να δουλέψουν πάνω στην επόμενη μέρα της εστίασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα