Εκσυγχρονισμός του συνόλου των σηματοδοτών στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Ρόδου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

"Η μελέτη που εκπονήσαμε, αξιολογήθηκε και εξασφάλισε χρηματοδότηση 4,1 εκ. ευρώ από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος

Το σύνολο των σηματοδοτών του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ρόδου, θα αντικατασταθεί άμεσα στο νησί.

Το έργο θα δημοπρατηθεί το επόμενο δεκαήμερο, αφού η μελέτη που εκπόνησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξασφάλισε χρηματοδότηση 4,1 εκ. € από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, με γραπτή δήλωσή του για τη σημαντική αυτή εξέλιξη, τονίζει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Το σύνολο των σηματοδοτών του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ρόδου, θα το αντικαταστήσουμε με ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά υπάρχει σήμερα.
Το έργο το δημοπρατούμε στο επόμενο δεκαήμερο αφού η μελέτη που εκπονήσαμε, αξιολογήθηκε και εξασφάλισε χρηματοδότηση 4,1 εκ. Ευρώ από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.
Κάθε μέρα πλέον, πρέπει να αντέχεις σε πολλές καταστάσεις. Στις συνεχείς επιθέσεις όσων συμπολιτών μας, με κάθε αφορμή, απαξιώνουν και εκμηδενίζουν τα πάντα και στην ανάγκη να σχεδιάζεις, να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο, να εξασφαλίζεις χρηματοδοτήσεις και να προχωράς δράσεις, πρωτοβουλίες και έργα που έρχονται να απαντήσουν σε πραγματικές και πιεστικές ανάγκες.
Ναι, εμείς αντέχουμε. Και τους μηδενιστές και την δουλειά ✌️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα