Γ. Παππάς: Η συνολική οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, απέδωσε καρπούς

Για ακόμα μία φορά, η συνολική οικονομική πολιτική, απέδωσε γρήγορα καρπούς με καταλυτικό τρόπο, αποδίδοντας τα μέγιστα.

Αυτό βέβαια, αποδεικνύεται από την ετήσια έκθεση της ΕΡΓΑΝΗ, σχετικά με την απασχόληση και τις ετήσιες αποδοχές του 2022, σε σχέση με το 2021, όσο και το 2019.

Όπως αναφέρει και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ Γιάννης Παππάς, ήδη από το 2019, η ελληνική αγορά εργασίας προχώρησε με γεωμετρική πρόοδο. Εμφανίζεται, λοιπόν,  μια αύξηση στον αριθμό των εργαζομένων, η οποία βελτίωσε τις αποδοχές τους, καταπολέμησε το Brain Drain και δεν έβαλε σε κίνδυνο την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.

Η συγκεκριμένη πολιτική, εξέθεσε την αντιπολίτευση και έδωσε ηχηρό μήνυμα  στην καταστροφολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελληνική Κυβέρνηση, αφουγκραζόμενη τα αιτήματα των Ελληνίδων και Ελλήνων, γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ότι οι εργαζόμενοι χρειάζονται ακόμα περισσότερη στήριξη. Έτσι, προχώρησε στην αύξηση του κατώτατου μισθού και σε μια σειρά μέτρων για την αύξηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα