Έφη Χαραλαμποπούλου στον RV: Άνεμος αισιοδοξίας στη ΝΔ – Θα διατηρήσει τα ποσοστά της στα Δωδεκάνησα

Κορυφώνεται η προεκλογική περίοδος, λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης.

“Τα Δωδεκάνησα έχουν ευεργετηθεί από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και είμαι σίγουρη ότι η ΝΔ θα διατηρήσει ή και θα αυξήσει τα ποσοστά της στις εκλογές της Κυριακής”, δήλωσε μεταξύ άλλων στον Real Voice 99.5 η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ Έφη Χαραλαμποπούλου, μιλώντας στον Τέρη Χατζηιωάννου και τη Νατάσα Παμπρή.

Ειδικότερα, η κα Χαραλαμποπούλου επισήμανε ότι:

Eίμαστε στην τελική ευθεία, εργαζόμαστε πυρετωδώς, όχι τώρα, εδώ και πάρα πολύ καιρό για αυτή την ημέρα, ακόμα και πριν ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών, η οργάνωση μας και στη Ρόδο και σε όλα τα υπόλοιπα νησιά, οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις είναι σε εγρήγορση όλο αυτό το διάστημα. Βεβαίως ασχολούμαστε με την ολοκλήρωση της καταγραφής και της παράδοσης του υλικού στους εκλογικούς αντιπροσώπους που είναι μία διαδικασία χρονοβόρα. Θέλει πάρα πολύ προσοχή. Είμαστε σε επικοινωνία, εγώ έχω το συντονισμό σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη και συνεργάτες, όσους έρχονται στα γραφεία για να βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία στα γραφεία μας που είναι ανοιχτά όλη την ημέρα εδώ και αρκετό καιρό. Όπως και το εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Κύπρου, που επίσης είναι ανοιχτό όλη την ημέρα και μπορεί οποιοσδήποτε να περάσει, να παραλάβει και το φυλλάδιο με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, το ίδιο ισχύει και για τα γραφεία μας που είναι επί της Μιχαήλ Πετρίδη 4. Όποιος έχει κάποια απορία είναι ευπρόσδεκτος να έρθει στα γραφεία να τον εξυπηρετήσουμε. Εμείς ασχολούμαστε με τους εκλογικούς αντιπροσώπους στη Ρόδο και στα υπόλοιπα χωριά και οι πρόεδροι των Τοπικών Οργανώσεων στα νησιά. Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είμαστε έτοιμοι, αντιλαμβάνεσεστε επειδή είμαστε σε νησιωτικές περιοχές, υπάρχουν και κάποιες δυσκολίες κατά κάποιον τρόπο, θεωρώ ότι μέχρι την Κυριακή θα είμαστε έτοιμοι και όλες οι κάλπες θα είναι στελεχωμένες με αντιπροσώπους του κόμματος. Έτοιμοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματα της παράταξης μας, ενημερωμένη καθόλα και με υλικό που παραλαμβάνουν με το οποίο έχει αποσταλεί από την κεντρική διοίκηση. Η κεντρική διοίκηση πρέπει να πω ότι στέκεται στο πλάι μας, μας έχει στείλει και έχουμε ήδη αποστείλει σε όλα τα νησιά εκλογικό υλικό και τελευταία παραλαμβάνει η Αστυπάλαια.

Αναφορικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Ρόδο, αλλά και τα μηνύματα που εισπράττει η ίδια για τις εκλογές, τόνισε:

Η ομιλία του προέδρου μας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο ήταν πάρα πολύ επιτυχημένη και και ο ίδιος έφυγε πάρα πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω ότι τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά και έγιναν και σπουδαίες ανακοινώσεις και στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για το Νότιο Αιγαίο από τον υπουργό κ. Σκέρτσο και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και από τον Πρωθυπουργό στην ομιλία του.

Είναι πολύ θετικά τα μηνύματα, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κρατήσουμε ή θα αυξήσουμε τα ποσοστά μας στα Δωδεκάνησα, γιατί τα Δωδεκάνησα έχουν ευεργετηθεί από αυτή την κυβέρνηση και πιστεύω ότι αυτό θα αποτυπωθεί στις στις κάλπες και όπου δεν τα έχουμε καταφέρει τόσο καλά ή όπου έχουμε καθυστέρηση, ο κόσμος να γνωρίζει ότι είμαστε δίπλα του και είμαστε εδώ για όλους τους πολίτες ακόμα και για να διορθώσουμε με λάθη αλλά και να κάνουμε ακόμα περισσότερο την επόμενη πενταετία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα