Σήμερα η δημοπρασία των παραλιών της Ρόδου -εκτός δικαιοδοσίας ΕΤΑΔ- στο Δημαρχείο

Σήμερα γίνεται η δημοπρασία των παραλιών της Ρόδου εκτός δικαιοδοσίας της ΕΤΑΔ στο δημαρχείο, ενώ αναμένεται σύντομα η υπογραφή της προγραμματική σύμβασης (με την ΕΤΑΔ), όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ρόδου, Τάσος Σπανός, μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή.

“Σήμερα το πρωί όπως γνωρίζετε. γίνονται οι δημοπρασίες για τα ομπρέλες, για τα σκάφη αναψυχής και ορισμένες καντίνες φυσικά όσες είναι εκτός ΕΤΑΔ, τα “φιλέτα” είναι εκτός. Από το Golden beach μέχρι το ΝΟΡ, της παραλίας Τσαμπίκας, το ακίνητο στα Αφάντου το οποίο από την αρχή είχε προβλεφθεί στην προγραμματική σύμβαση να είναι εκτός, η οποία προγραμματική σύμβαση δεν έχει ακόμη υπογραφή.

Οι δημοπρασίες για τις παραλίες εκτός ΕΤΑΔ, γίνονται στο δημαρχείο της Ρόδου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Είναι παραλίες στο Φαληράκι και γενικότερα στη ΔΕ Καλλιθέας, στα Αφάντου, στη Νότια Ρόδο, στη Λίνδο, είναι συγκεκριμένες και είναι εκτός ΕΤΑΔ”, σημείωσε σχετικά ο κ. Σπανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα