Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ»

Σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ρ. , την EUROMEDICA Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, το Σωματείο Εργαζομένων Euromedica Ρόδου και το Παράρτημα Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ρ. η EUROMEDICA Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, το Σωματείο Εργαζομένων Euromedica Ρόδου και το Παράρτημα Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μετά τις πρώιμες ελλείψεις αίματος κατά τη φετινή θερινή περίοδο, ιδιαιτέρως της ομάδα (0+), που θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή των θαλασσαιμικών και δρεπανοκυτταρικών πολυμεταγγιζόμενων ασθενών αλλά και όλων των συνανθρώπων μας που χρήζουν μεταγγίσεων αίματος διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, Εξωτερική Αιμοδοσία στο χώρο της εισόδου της EUROMEDICA Γενικής Κλινικής Δωδ/σου, τις ώρες 09:00 – 13:30.

Η θεραπευτική αντιμετώπιση των πασχόντων υπονομεύεται λόγω της έλλειψης αίματος με τραγικές συνέπειες για την υγείας τους.

Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ, ιδιαίτερα δε ενόψει καλοκαιριού.

Η προσπάθεια όλων μας για να διασφαλιστούν τα αποθέματα αίματος δεν πρέπει να χαλαρώνει  έτσι ώστε καμία ζωή να μην τεθεί σε κίνδυνο από ελλείψεις αίματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα