Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 2023

99.5

LIVE

Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά συμπαράσταση στην πυρόπληκτη Ρόδο

Επικοινώνησα σήμερα  με το Δήμαρχο της Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, όπως επίσης και με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, για να τους εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου μας, αλλά και όλων των Κώων, προς την γειτονική μας Ρόδο και τους κατοίκους της που δοκιμάζονται σκληρά αυτήν την ώρα!

Με τις δυνάμεις μας, με την πολιτική προστασία του Δήμου Κω να βρίσκεται σε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα, συνεδρίασε προχθές το συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας και είμαστε σε θέση να στηρίξουμε έμπρακτα τους συμπατριώτες μας Ροδίτες, εφόσον κάτι τέτοιο μας ζητηθεί και κριθεί απαραίτητο, καθώς η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη και το πύρινο μέτωπο μαίνεται ανεξέλεγκτο, κατακαίει όχι μόνο δασικές εκτάσεις αλλά και χώρους ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Έχω δώσει εντολή για απόλυτη επιφυλακή στο ανώτατο επιχειρησιακό επίπεδο.

Είμαι, από το πρωί, σε διαρκή επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Σταμάτη Καμπουράκη, ο οποίος με την σειρά του βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και να συνδράμουμε στην μεγάλη δοκιμασία που περνούν κάτοικοι και επισκέπτες στη Ρόδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα