Δήλωση Αντώνη Καμπουράκη για τον ΧΥΤΑ βόρειας Ρόδου

Σε δήλωσή του, μέσα από τα social media, ο Αντώνης Καμπουράκης τονίζει για τον ΧΥΤΑ βόρειας Ρόδου:

Δικαίωση και ικανοποίηση αποτελεί για τους συνεργάτες μου και για μένα προσωπικά, η λειτουργία του νέου κυττάρου στον ΧΥΤΑ Βόρειας Ρόδου.
Γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος της απόφασής μας, δεν το υπολογίσαμε και εκχωρήσαμε στον ΦΟΣΔΑ στις αρχές του 2023, το κύτταρο του ΧΥΤΑ Βόρειας Ρόδου, μιας χωματερής εκείνη την περίοδο, και για πολλά χρόνια ακατάλληλης και επικίνδυνης για το περιβάλλον και την υγεία των εργαζομένων του, αλλά και των συμπολιτών μας.
Ο ΦΟΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου που είχα την τιμή να υπηρετήσω από τη θέση του Αντιπροέδρου, παρέδωσε σε χρήση νέο κύτταρο στο ΧΥΤΑ Βόρειας Ρόδου, που η λειτουργία του συνάδει με τους κανόνες και την νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος.
Την περίοδο της θητείας μας εργαστήκαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την αειφορία του νησιού, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με στόχο να το παραδώσουμε καλύτερο στις επόμενες γενιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα