Ανοικτή επιστολή Γ. Παρασκευά – Επιμένει να συζητηθεί το θέμα της μαρίνας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου

Ανοικτή επιστολή με αποδέκτη τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου για το θέμα της μαρίνας, έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Παρασκευάς, μετά από αίτημά του να τεθεί ως θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ληφθούν αποφάσεις για το “έγκλημα της υπερδόμησης” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι η ολιγωρία σας, είναι αποτέλεσμα πιέσεων από παράγοντες εκτός και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Για τους νοήμονες πολίτες, είναι ηλίου φαεινότερον ότι, για ότι έγινε μέχρι σήμερα, οι μέθοδοι και οι τρόποι θυμίζουν λειτουργίες ΜΑΦΙΑΣ και που κατόπιν πιέσεων και εκβιασμών πάρθηκαν εν κρυπτώ και παραβύστω ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ”, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο κ. Παρασκευάς απευθυνόμενος στον κ. Κασάπη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ροδίων.
Θλίβομαι γιατί είμαι αναγκασμένος να επανέλθω και να σας υπενθυμίσω, ότι προ μηνός κατέθεσα, ένα αίτημα στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, με την ταυτόχρονη παράκληση όπως τεθεί ως θέμα συζήτησης στο Δ.Σ του Δήμου το συντομότερο δυνατόν.
Αγνοήσατε το αίτημα και για αυτό το λόγο, σας υπενθυμίζω εκ νέου και ζητώ, να τεθεί ως θέμα συζήτησης και να ληφθούν αποφάσεις για «ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ».
Δεν επιθυμώ να οδηγηθώ σε δεύτερες σκέψεις, δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι η ολιγωρία σας, είναι αποτέλεσμα πιέσεων από παράγοντες εκτός και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για τους νοήμονες πολίτες, είναι ηλίου φαεινότερον ότι, για ότι έγινε μέχρι σήμερα, οι μέθοδοι και οι τρόποι θυμίζουν λειτουργίες ΜΑΦΙΑΣ και που κατόπιν πιέσεων και εκβιασμών πάρθηκαν εν κρυπτώ και παραβύστω ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.
Οι οικονομικά ενδιαφερόμενοι, εντός και εκτός ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και της Α.Ε διαχείρισης της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, παίζουν τα δικά τους παιχνίδια με αντικειμενικό στόχο το ίδιον όφελος τους.
Εκμεταλλευόμενοι τη λέξη ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, που κατά την δική τους λογική θεραπεύει πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία, με πρώτη την τραγική ανυπαρξία οικονομικής πολιτικής, βαπτίζουν το έγκλημα της υπερδόμησης της ΜΑΡΙΝΑΣ ως επένδυση και αφορμή και αιτία για την δήθεν ανάπλαση της όλης περιοχής.
Είναι γεγονός ότι κάποιοι παρασύρονται από τέτοιου είδους λογικές, είναι το μεγάλο ατού, πλεονέκτημα του κ. Μητσοτακη και της κλειστής του παρέας, ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ για την κάλυψη της δικής τους ανεπάρκειας, θυμηθείτε τις λέξεις, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και τέλος το δήθεν δικό τους τρίπτυχο, ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Κύριε Πρόεδρε.
Πολλοί σύμβουλοι νυν και πρώην, όλων των παρατάξεων δημόσια και ιδιωτικά ισχυρίζονται ότι δεν ήξεραν τί ψήφιζαν, στην ίδια κατηγορία αυτών που δεν ήξεραν, είναι και πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ.
Το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να υποχρεωθούν όλοι να καταθέσουν την άποψη τους.
Οποιαδήποτε άλλη ολιγωρία σας καθιστά συμμέτοχο στο έγκλημα όπως και όλους τους άλλους που αρνούνται τη δημόσια κατάθεση άποψης.

Με εκτίμηση
Γιάννης Παρασκευάς
Ροδος 16/4/24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα