Χρήστος Ευστρατίου στον RV: “Εισπράττω την αγάπη του κόσμου καθημερινά και είναι μία ηθική ικανοποίηση. Ελπίζω να εκτιμηθεί η δουλειά και η εντιμότητα” (audio)

"Ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον τόπο. Οι νησιώτες αναγνωρίζουν το έργο του και γι αυτό δείχνουν τέτοια αγάπη και εμπιστοσύνη"

Στο έργο της περιφερειακής αρχής στο Νότιο Αιγαίο, στο σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας και στα έργα που είναι σε εξέλιξη, αναφέρθηκε μιλώντας στον Real Voice 99.5 ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», Χρήστος Ευστρατίου.

Δύο εικοσιτετράωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Ευστρατίου φιλοξενήθηκε στο στούντιο του σταθμού μας, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη και την εκπομπή “Πρωινό Εξπρές”.

Ο κ. Ευστρατίου μίλησε για την πολύχρονη συμπόρευσή του με τον Γιώργο Χατζημάρκος, λέγοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που βλέπει μπροστά.  “Κάποιοι άνθρωποι πιστέψαμε σε εκείνον από την αρχή και επιβεβαιωθήκαμε, είδαμε κάποια πράγματα σ’ αυτόν τον άνθρωπο που ξεχώριζε” ανέφερε και πρόσθεσε: “Ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον τόπο. Οι νησιώτες αναγνωρίζουν το έργο του και γι αυτό δείχνουν τέτοια αγάπη και εμπιστοσύνη”.

Δίνοντας  το προσωπικό του στίγμα, ο κ. Ευστρατίου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη του κόσμου, όλα αυτά τα χρόνια και δήλωσε ότι είναι ένας άνθρωπος μέσα από την κοινωνία, που ακούει τους άλλους ανθρώπους και κάνει ό,τι μπορεί για να λύσει τα προβλήματά τους.

“Έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτό που κάνω. Μ’ αρέσει η προσφορά και το κάνω με ευχαρίστηση. Μ’ αρέσει η προσφορά στο συνάνθρωπο και ελπίζω να εκτιμηθεί η δουλειά και η εργασία και η εντιμότητα. Εισπράττω την αγάπη του κόσμου καθημερινά και είναι μία ηθική ικανοποίηση. Σου δίνουν όρεξη και κουράγιο να τρέξεις παραπάνω οι άνθρωποι που σε εμπιστεύθηκαν και σε ψήφισαν”, ανέφερε μεταξύ των άλλων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα