Γιώργος Χατζημάρκος: Αυτό το ταξίδι, να γίνει η ζωή μας καλύτερη, είναι ο δικός μου προορισμός, η δική μου πυξίδα (video)

Ευχαριστήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη προς τους νησιώτες, με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου και λίγες ώρες πριν τις κάλπες της Κυριακής

Ευχαριστήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, προς τους νησιώτες, με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου και λίγες ώρες πριν τις κάλπες της Κυριακής.

“Από το Καστελόριζο στο Κουφονήσι και από την Κάσο στην Άνδρο, περπάτησα τα υπέροχα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. Κάθε νησί ξεχωριστό. Με τη δική του ταυτότητα, τη δική του ψυχή. Παντού συνάντησα τα ίδια χαμόγελα, βρήκα ανοικτές αγκαλιές, πήρα αγάπη, ένιωσα ζεστασιά. Άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με συναίσθημα εισέπραξα την αναγνώριση της προσπάθειας να γίνει η ζωή μας καλύτερη.
Αυτό το ταξίδι είναι ο δικός μου προορισμός, η δική μου πυξίδα.
Αυτά τα χαμόγελα, η πηγή της δύναμης να συνεχίσω. Πριν τις εκλογές, μετά τις εκλογές και κάθε μέρα, αυτή η αναγνώριση στο βλέμμα των νησιωτών είναι η σημαντική δική μου νίκη.
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, σφραγίζουμε την κοινή πορεία #mprosta ✌️
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα