Βιάζεται και εκτίθεται για να αναλάβει επικεφαλής, βγάζοντας κακίες χαμηλού επιπέδου ο κ. Σιφάκης

Παρότι οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν και οι συνδημότες μας έκριναν τι είναι καλύτερο για τον τόπο μας, κάποιοι συνεχίζουν τον τοξικό λόγο τους, όπως ο κ. Σιφάκης, επίδοξος διάδοχος του κ. Κυρίτση στην παράταξη της δημοτικής μειοψηφίας.

Δυστυχώς δεν μας εκπλήσσει η στάση του.

Κάνει λάθος όμως να υποτιμά το νησί μας, όταν με κουτσομπολίστικες αναφορές προσπαθεί να υποβιβάσει την εκπροσώπηση της Κω στην μεγάλη τουριστική έκθεση του Λονδίνου.

Το λάθος του μάλιστα εκφράζεται ως κακία, διότι γνωρίζει πολύ καλά πως το κόστος διαμονής εκπροσώπου του Δήμου, εντός ή εκτός Ελλάδας, έχει πλαφόν που καθορίζεται από τη νομοθεσία, αφού ο ίδιος, ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού επί χρόνια, έκανε ακριβώς το ίδιο, όπως η νομοθεσία προβλέπει.

Για αυτό άλλωστε ήταν ομόφωνη η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου συμμετέχει η παράταξη του, με την οποία εγκρίθηκε η μετακίνηση της Αντιδημάρχου Τουρισμού Σέβης Βλάχου στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσει το Δήμο Κω στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «WTM».

Όσον αφορά στο περίπτερο που παρουσιάζεται το νησί μας, η Κως συνυπήρξε και εφέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια, π.χ. το 2017 και το 2018, στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η εικόνα της Κω αυτά τα χρόνια αναβαθμίζεται συνεχώς.

Μάλλον ενοχλεί τον κ. Σιφάκη η καλή πορεία του τουρισμού στην Κω, η ποιοτική αναβάθμιση του νησιού μας και η προώθηση νέων μορφών τουρισμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αποστολή του Δήμου Κω επιστρέφει από το Λονδίνο με βραβείο στις αποσκευές της.

Η Κως βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ποδηλατικός προορισμός στα Greek Travel Awards 2023 του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.

Τα βραβεία αυτά προωθούν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και λειτουργούν ως βαρόμετρο για τις προτιμήσεις των Βρετανών στην επιλογή των διακοπών τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της World Travel Market παρουσία εκπροσώπων ΜΜΕ, τουριστικών γραφείων και πρακτορείων, με τους οποίους η Κωακή αποστολή είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για τις προοπτικές της σεζόν του 2024, η οποία προδιαγράφεται θετική για την Κω.

Μάλιστα, στην έναρξη της εκδήλωσης η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Κω, ενώ σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς προβάλλονταν διαφημιστικό βίντεο της Μαρίνας Κω.

Στην πολιτική συζήτηση είναι κατανοητή η προσπάθεια διαφοροποίησης ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
Όμως πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε ότι η προσπάθεια στήριξης της τουριστικής οικονομίας πρέπει να μας ενώνει και όχι να δημιουργεί άσκοπες εντάσεις.
Η Κως είναι το κοινό μας πλοίο και πάμε όλοι μαζί στην ίδια κατεύθυνση.

Το Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα