Τον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος

Τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη υποδέχθηκε σήμερα στο Περιφερειακό Μέγαρο, στο γραφείο του στη Ρόδο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας, των δύο χωρών, με βάση τις πρωτοβουλίες και τα σχέδια στα οποία συμμετέχουν αμερικανικές εταιρίες στο Νότιο Αιγαίο.

Ο κ. Χατζημάρκος αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Την εξαιρετική τιμή της επίσκεψης της ΑΕ Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα George J. Tsunis, είχαμε σήμερα.
Στα γραφεία μας, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για μια ακόμη φορά τα θέματα συνεργασίας, που συνεχώς πληθαίνουν μέσα σε μια σχέση που κτίζεται με εμπιστοσύνη, σταθερά και σε έδαφος συμπαγές.

Ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός διπλωμάτης πραγματοποιεί την πρώτη του ανεπίσημη επίσκεψη στη Ρόδο, αποδεχόμενος την πρόσκληση του συμπατριώτη μας, Καθηγητή Ηλία Τομάζου, ο οποίος συνοδεύει στο νησί ομάδα Αμερικανών φοιτητών. Ειδικότερα, στη Ρόδο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες 29 φοιτητές και φοιτήτριες από τα τμήματα Ελληνικών Σπουδών των Πανεπιστημίων του Κονέκτικατ και της Μασαχουσέτης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, συνοδευόμενα από τον καθηγητή τους κ. Τομάζο και μελών του συμβουλίου του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής «Απόλλων».

Ν.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα