Μιχάλης Σταυρής: Γιατί αποδέχθηκα την πρόταση του Αντώνη Καμπουράκη

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Αντώνη Καμπουράκη για τη θέση του αντιδημάρχου της Δ.Ε. Καλλιθέας, αν και έχει εκλεγεί με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου στις τελευταίες εκλογές, εξηγεί μέσω δήλωσή του ο κ. Μιχάλης Σταυρής.

Αναλυτικά:

Μετά από πολύ σκέψη αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και συστρατεύομαι στην κοινή και τιτάνια προσπάθεια για να αποκτήσει ο τόπος μας τις υποδομές και την εικόνα που του αξίζει.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να κρίνεται με όρους κεντρικής πολιτικής σκηνής. Είναι πεδίο που απαιτεί όραμα, πράξεις μα πάνω απ’ όλα συνεργασία δυνάμεων.

Έτσι πορεύτηκα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι θα συνεχίσω να κάνω ακούγοντας πάντα την κριτική και τις προτάσεις του κόσμου. Ασκούσα κριτική, θα δέχομαι κριτική.

Η Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας αποτελείται από τρεις ζωντανές κοινότητες για τις οποίες θα προσπαθήσω να κερδίσω πολλά. Με κινητήριο μοχλό τη δέσμευση του Δημάρχου για ικανοποίηση των αιτημάτων ξεκινάμε άμεσα, σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια Καλυθιών, Κοσκινού, Ψίνθου να κερδίσουμε το στοίχημα για παρεμβάσεις σε όλα τα σημεία.

Θα συνεχίσω να είμαι ο Μιχάλης που γνωρίζετε.

Δεν υπάρχει χρόνος για λόγια, είναι εποχή για πράξεις. Για τις πράξεις και τα έργα θα κριθούμε όλοι από τους δημότες της Ρόδου.
Γι’ αυτούς εργαζόμαστε, σε αυτούς απολογούμαστε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα