Το ”Βυζάντι” της Καρπάθου στο ένθετο περιοδικό ”Ελληνική Κουζίνα”, της εφημερίδας “Το Βήμα”

Πασχαλινά αρώματα σκόρπισε η εφημερίδα το «Βήμα» μέσα από τις σελίδες του ένθετου περιοδικού της «Ελληνική Κουζίνα» την Κυριακή 07/04/2024.

Από την πασχαλινή γαστρονομία δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει η Κάρπαθος και το περιοδικό έκανε αναφορά στο παραδοσιακό πασχαλινό της έδεσμα του νησιού μας μας το «Βυζάντι». Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες ανήκουν στη συμπατριώτισσά μας Ειρήνη Εμμ. Βαρδαούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα