Το πρόγραμμα της κυκλικής οικονομίας θα εγκαινιάσει στην Τήλο ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης

Στην Τήλο μεταβαίνει την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαΐου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, βουλευτές του νομού και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.

Ο Πρωθυπουργός έρχεται στο νησί μας για να εγκαινιάσει το πρόγραμμα της κυκλικής οικονομίας, για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί και την αλλαγή του τρόπου που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία τα υπολείμματα, γιατί πλέον τα σκουπίδια ανακυκλώνονται για επαναχρησιμοποίηση, όπως δήλωσε στον Real Voice η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά.

Ο Πρωθυπουργός θα φθάσει στο νησί με ελικόπτερο. “Από το Μεγάλο Χωριό, ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει για εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο, εν συνεχεία θα επισκεφθεί ένα σπίτι για να δει από κοντά πως γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων, γιατί στο νησί δεν υπάρχουν κάδοι και από κει θα πάμε στον πρώην ΧΥΤΑ που ονομάζεται Κέντρο Διαλογής Κ3. Αν προλάβει με βάση το πρόγραμμα ο Πρωθυπουργός, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να επισκεφθεί το Σχολείο και στη συνέχεια θα μεταβεί στο στέκι των καλλιτεχνών, στα bungalows, τα οποία θα συγκεντρώνουν καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο”, όπως τόνισε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα