Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου «ακαδημαϊκός πυλώνας» του Κέντρου Καινοτομίας

“Το Πανεπιστήμιό μας γίνεται «ακαδημαϊκός πυλώνας» του Κέντρου Καινοτομίας Αιγαίου, προς όφελος της κοινωνίας και της Περιφέρειας”, τονίζει σε γραπτή δήλωσή της η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου Χρυσή Βιτσιλάκη, με αφορμή τη σημαντική συμφωνία που υπεγράφη παρουσία του Πρωθυπουργού στη Σύρο.

“Την Παρασκευή 4 Μαρτίου υπέγραψα με την παρουσία του Πρωθυπουργού μας, Κ. Μητσοτάκη στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, μια σημαντική συμφωνία συνεργασίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το Διεθνές Κέντρο Ναυτιλιακών Τεχνολογιών, Τεχνολογιών και Καινοτομιών “Aegean Neorion Innovation Center”.
Το εν λόγω «Κέντρο Καινοτομίας Αιγαίου», ιδρύουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΟΝΕΧ SHIPYARDS LLC και η Cisco International Limited ως ο τεχνολογικός πάροχος του Κέντρου και τη συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνυπέγραψαν, πλέον του Διαχειριστή του Κέντρου, Κωνσταντίνου Νικολούζου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ SHIPYARDS LLC, Παναγιώτης Ξενοκώστας και ο Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, Πορτογαλίας, Κύπρου και Μάλτας της Cisco International Limited, Αντώνης Τσιμπούκης.

Με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Κέντρο Καινοτομίας ξεκινούν την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και υλοποίηση δράσεων και παρεμβάσεων, δίνοντας πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα και ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα της Κοινωνίας και της Περιφέρειας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού και της επιχειρηματικής λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών μας”, σημειώνει καταλήγοντας η κα Βιτσιλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα