Το ευχαριστώ του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη στη Δ/νση Καθαριότητας, τον ΔΟΠ, τη δομή του συσσιτίου και τους εθελοντές

Τους εθελοντές συμπολίτες, τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας και τη δομή του συσσιτίου του Δήμου Ρόδου για τη σίτιση των μεταναστών που κατέλυσαν στο κέντρο της πόλης, καθώς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας για τον καθαρισμό κι ευπρεπισμό των πάρκων και των υπαίθριων χώρων, ευχαρίστησε πριν από λίγα λεπτά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.

Αναλυτικότερα, η δήλωση που ανήρτησε ο κ. Καμπουράκης, αναφέρει:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές συμπολίτες μας, τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας καθώς επίσης της δομής του συσσιτίου για την σίτιση των ανθρώπων που κατέλυσαν στο κέντρο της πόλης.
Ευχαριστώ επίσης τους προϊσταμένους και το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας για τον καθαρισμό και ευπρεπισμό των πάρκων και των υπαίθριων χώρων.
Η Ρόδος δείχνει για μία ακόμη φορά το αλληλέγγυό της πρόσωπο, ανταποκρινόμενη πάντα με υπευθυνότητα σε όλες τις απαιτητικές συνθήκες και περιστάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα