Αποχωρούν Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με δυο κορυφαία στελέχη του κόμματος τον Πάνο Σκουρλέτη και το Νίκο Βούτση να αποχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τις επόμενες ώρες. Και οι δυο αναμένεται με δήλωσή τους να γνωστοποιήσουν σε λίγη ώρα τις προθέσεις τους.

Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης δεν θα φτάσουν όπως όλα δείχνουν έως την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ από σήμερα.

Χθες, στην δραματική συνεδρίαση της Ομπρέλας πέρασε οριακά η πρόταση να μεταβούν αύριο στην Κεντρική Επιτροπή και αφού ακούσουν τον πρόεδρο να καταθέσουν κείμενο με τις θέσεις τους.

Όπως ήδη έχει γράψει το newsit.gr, η άποψη η οποία και επικράτησε στην Ομπρέλα, θεωρούσε ότι η ανακοίνωση αποχώρησης θα πρέπει να γίνει μέσα στην ΚΕ ώστε να πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα και τα στελέχη που θα αποχωρήσουν να μπορέσουν να δώσουν το στίγμα τους μέσα στην κορυφαία κομματική συνεδρίαση, παρουσία των συντρόφων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα