Το Αρσάκειο πήγε… Χάλκη!

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει ότι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε τον νησί της Χάλκης το Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού.

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Βασίλης Ρουσσάκης είχε την ευκαιρία να αναλύσει στους μαθητές της Γ’ Λυκείου και στους καθηγητές τους την προσπάθεια του Δήμου Χάλκης να προωθήσει τη μετάβαση του νησιού προς την τεχνολογική πρωτοπορία με σεβασμό στην πολιτιστική του κληρονομιά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Δήμος Χάλκης:

Μια πρωτοβουλία του Δήμου Χάλκης, όπου οι επιχειρήσεις και κυρίως οι πολίτες θα σχεδιάζουν, θα αξιοποιούν και θα χρησιμοποιούν βέλτιστες πρακτικές με κοινό και αμοιβαίο όφελος ενεργητικά και συμμετοχικα προς την κοινωνία των πολιτών.

Κυριο μέλημα μας είναι να μετεξελιξουμε το νησί της Χάλκης σε ένα πρωτοποριακό μοντέλο που θα βασίζει την ανάπτυξη του στην νέα γενιά, στην εκπαίδευση, στην ποιότητα ζωής και στις χρήσιμες και ρεαλιστικές ισορροπίες της καινοτομίας.
Παρακατω μπορείτε να διαβάσετε τις αναφορές των μαθητών και του Αρσάκειου Σχολειου για την επίσκεψη τους σε ένα μικρό αλλά θαυματουργό τόπο της Ελλάδας μας.

«Η αγαπημένη μου δραστηριότητα ήταν η επίσκεψη στη Χάλκη. Το περιβάλλον εκεί ήταν υπέροχο, ξέφευγε από την πραγματικότητα.
Γενικά η Ρόδος μου άρεσε πολύ και πέρασα τέλεια.»
Ντέσυ Π.

«Η Ρόδος ήταν ένας ξεχωριστός προορισμός. Επισκεφτήκαμε ιδιαίτερα μέρη που μου έκαναν εντύπωση. Ειδικότερα με την επίσκεψη μας στη Χάλκη, όπου αντικρίσαμε μια άλλη πραγματικότητα, είμαι εντυπωσιασμένη.»
Αθηνά Σ.

https://www.arsakeio.gr/…/47906-to-v-arsakeio-lykeio…
https://www.arsakeio.gr/…/47862-entyposeis-teleiofoiton…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα