Εγκρίθηκε το αίτημα του Δήμου Λέρου για ίδρυση Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου

Εγκρίθηκε το αίτημα του Δήμου Λέρου σχετικά με την ίδρυση του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο νησί.

Χθες με έγγραφο που εστάλη από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος εγκρίθηκε το αίτημα πρόθεσης για ίδρυση του εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο νησί της Λέρου.
Ύστερα από την έγκριση σειρά παίρνει η εκπαίδευση των Εθελοντών Πυροσβεστών από εξειδικευμένο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο θα εγκατασταθεί στο νησί μας γι’αυτό το λόγο.

Ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας δηλώνει την ιδιαίτερη χαρά του που ακόμα ένας στόχος της Δημοτικής Αρχής υλοποιείται με αποκορύφωμα αυτού, τη μόνιμη λειτουργία για δώδεκα μήνες (12) του πυροσβεστικού κλιμακίου.

Ο κ. Κόλιας ευχαριστεί τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Α.Ράπανο, τον Περιφερειακό Διευθυντή Ν.Α Αντιπύραρχο Ν.Μπάλση, τον διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν Δωδεκανήσου Πύραρχο Μ. Κρασσά καθώς και το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω Γ. Μαυρίδη καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή. Τέλος για ακόμη μία φορά ευχαριστεί όλους τους εθελοντές συμπατριώτες του,τους πυροσβέστες που υπηρετούν στο νησί μας και τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την άμεση συνδρομή τους όποτε χρειάστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα