Την πρώτη πτήση τσάρτερ για το φετινό καλοκαίρι υποδέχτηκε ο Δήμος Καρπάθου

Η Ομάδα Εργασίας Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου υπό το συντονισμό της Αντιδημαρχίας Τουρισμού υποδέχτηκε την Πέμπτη 25/04 την πρώτη πτήση τσάρτερ που έφτασε στο αεροδρόμιο της Καρπάθου από Ολλανδία, δίνοντας το έναυσμα για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους υπεύθυνους του Αερολιμένα Καρπάθου για την φιλοξενία καθώς επίσης:

– Τους μουσικούς κ. Χαροκόπο Αντώνη και κ. Ζωγραφίδη Ανδρέα για την παραδοσιακή υποδοχή υπό τους ήχους της λύρας και του λαούτου.

-Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκάσας “Αγία Σοφία” για την παροχή των γυναικείων παραδοσιακών φορεσιών και συγκεκριμένα τις κυρίες Μαρία Χουβαρδά και Βαλάντω Ρούμπου.

– Τα μέλη της Ομάδας εργασίας Τουρισμού: κα. Μαρία Καραξή, κα. Μαρία Κυριακάκη, κα. Ευγενία Λυτού και κ. Μαγριπλή Εμμανουήλ.

Ο Δήμος Καρπάθου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας για την ανάπτυξη του τουρισμού στο όμορφο νησί μας .
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επιχειρηματίες, καλή δύναμη στους εργαζόμενους και τους φορείς του τόπου μας που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού την φετινή τουριστική περίοδο.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού,
Αναστάσιος Μηλιός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα