Την προσεχή Τετάρτη η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Νίκου Γερονικόλα

Την προσεχή Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023, ώρα 19.00’, στην κύρια αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου “Sheraton” στην Ιξιά, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση – ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ρόδου Νίκου Γερονικόλα και της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας.

Η εκδήλωση θα προσλάβει πανηγυρικό χαρακτήρα και χωρίζεται σε δύο μέρη:

Στο πρώτο, οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υποψήφιους και τις υποψήφιες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ώστε να ακούσουν από πρώτο χέρι τις θέσεις τους, για τα ζητήματα διαχείρισης του νησιού μας.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει η ονομαστική παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων και η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ρόδου Νίκου Γερονικόλα.

Τον υποψήφιο δήμαρχο θα προλογίσει πρόσωπο-έκπληξη

Ο κ. Νίκος Γερονικόλας και τα μέλη της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν όλους και όλες, θεωρούν ξεχωριστή τιμή να παραστείτε στην εκδήλωση, να ρωτήσετε για τα όσα σας αφορούν και μάθετε από την αρχή μέχρι το τέλος, τον τρόπο οργάνωσης που σχεδιάστηκε για το νησί μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα