Τηλέμαχος Καμπούρης: 121 έργα είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Ρόδου, προϋπολογισμού 43 εκ. ευρώ, με έμφαση στην καθημερινότητα (ΗΧ)

Έχουμε ένα νησί στις πλάτες μας, τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων στον Real Voice 99.5

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ρόδου και τα υπό εξέλιξη έργα που εκτελούνται ή θα ξεκινήσουν εντός του 2023 στο νησί, αναφέρθηκε αναλυτικά μιλώντας στον Real Voice 995 και στη Ρένα Παυλάκη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Τηλέμαχος Καμπούρης.

της Νατάσας Παμπρή

Ο κ. Καμπούρης ξεκινώντας σχολίασε την απόφαση της παράταξης του Φώτη Χατζηδιάκου να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ για τα εκτελούμενα έργα, υπογράμμισε ότι είναι 121, συνολικού προϋπολογισμού 43 εκατομμυρίων ευρώ εκ των οποίων σχεδόν το 50% είναι από χρηματοδοτήσεις διαφόρων προγραμμάτων.

Αναλυτικότερα, όπως είπε:

“Όσον αφορά την αδιαφάνεια, δεν βρήκα πουθενά καμία αδιαφανή διαδικασία στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν μπορώ να αξιολογήσω γιατί ο κ. Χατζηδιάκος έφτασε σε αυτά τα επίπεδα. Επιλογή του ήταν να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση και δεν την κατακρίνω, αλλά την ίδια στιγμή ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως το Τεχνικό Πρόγραμμα δεν έγινε γνωστό. Είναι η πρώτη φορά που στο Δήμο Ρόδου η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών παρουσιάζει τέτοιους ρυθμούς εργασιών και δεν το λέω εγώ, το λένε τα νούμερα τα οποία είναι αμείλικτα.

121 συνεχιζόμενα έργα συνολικού προϋπολογισμού 43 εκατομμυρίων ευρώ εκ των οποίων σχεδόν το 50% είναι από χρηματοδοτήσεις διαφόρων προγραμμάτων. Τα 121 έργα είτε εκτελούνται ήδη και ολοκληρώνονται εντός του 2023, είτε θα ξεκινήσουν το 2023.

Έχω ξαναπεί και στο παρελθόν πως το βασικό για ένα δημότη είναι η καθημερινότητά του.

Εμείς προσπαθούμε λοιπόν μέσω αυτών των έργων να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητά του με κάθε μορφής μικρό ή μεγάλο έργο.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μιλήσουμε για τεράστια ή οραματικά έργα όταν δεν έχουμε εξασφαλίσει την καθημερινότητά. Εμείς προσπαθούμε λοιπόν να φέρουμε σε μία πολύ καλύτερη κατάσταση τα κτίρια, τους δρόμους, το φωτισμό που εξυπηρετούν την καθημερινότητα του πολίτη και μετά να οραματιστούμε διαφορετικά έργα, δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή όταν η καθημερινότητα είναι σε αυτά τα επίπεδα να πάμε στο κάτι παραπάνω. Άσχετα που καταπιάστηκε η δημοτική αρχή και με το Εθνικό Θέατρο και με τη Νέα Αγορά. Όλος ο σχεδιασμούς για το 23 ξεκινάει το ‘22.  Όταν φτάνουμε να έχουμε 121 έργα, σημαίνει ότι αυτή η υπηρεσία δούλεψε τόσο πολύ για να φτάσουμε σε αυτά τα επίπεδα και να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τους συνεργάτες μου στις Τεχνικές Υπηρεσίες που δουλεύουμε καθημερινά, έχουμε ένα νησί στις πλάτες μας, σημείωσε σχετικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.

Ακούστε τον εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα