Τί τρέχει με το Instagram Χάος με αιφνίδιες μαζικές διαγραφές λογαριασμών

Έχουν αναστείλει τον λογαριασμό μου χωρίς λόγο», «Δεν μπορώ καν να συνδεθώ στον λογαριασμό μου», «Τι συμβαίνει με το Instagram;», είναι μερικά από τα σχόλια στο Twitter

Αναστάτωση επικρατεί στον κόσμο του Instagram, καθώς τις τελευταίες ώρες παρατηρείται αναστολή και διαγραφή των λογαριασμών τους στην πλατφόρμα.

Χιλιάδες χρήστες κάνουν αναφορές στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ειδικά στο Twitter, δηλώνοντας πως οι λογαριασμοί που διατηρούσαν σταμάτησαν να υφίστανται, χωρίς να έχουν αναρτήσει κάποιο παράνομο περιεχόμενο.

Οι χρήστες αναρωτιούνται τι συμβαίνει, ενώ δημοσιεύουν, παράλληλα, εικόνες από το μήνυμα που τους απέστειλε το Instagram και το οποίο γράφει: “Αναστείλαμε τον λογαριασμό σας στις 31 Οκτωβρίου 2022”.

«Έχουν αναστείλει τον λογαριασμό μου χωρίς λόγο», «Δεν μπορώ καν να συνδεθώ στον λογαριασμό μου», «Τι συμβαίνει με το Instagram;», είναι μερικά από τα σχόλια στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα